Enligt plan

Här tänkte jag följa upp gårdagens inlägg med att bekräfta att jag gjorde som jag sa. Men det inlägget har uppenbarligen inte publicerats och inte verkar det vara sparat någonstans heller. Skumt. Nåja ni missade att jag tömkörde Kaprifol medan Nora sov och att våra hönor gav oss tre ägg! Typ.

Till idag då! Jag fick sova till halv åtta och då vaknade båda barnen, helt okej ändå. Axel jobbar nu mera i stort sett fem dagar i veckan så han var redan på jobbet när vi åt frukost (hehe). Efter frukosten gick vi ut och fixade djuren och sen packade vi in lite skräp i bilen och körde till tippen. Det är ju en spännande aktivitet i sig själv; Loke hängde över staketet och kikade på hjullastarna som körde runt medan jag slängde skräp. Nora somnade i bilen på väg dit!

Efter tippen åkte vi till Ica och handlade lite. Fika bland annat! Som intogs på lekplatsen innan lek.

Det regnade rätt bra när jag åkte hemifrån så jag hade faktiskt tänkt att skippa lekplatsen, därav avsaknaden av rätt kläder för utomhuslek. Men så blev det nästan sol medan vi handlade så vi åkte dit ändå. Och det gick ju bra!

Gunga är fortfarande en favorit.

Men det blev lite rutschkana också.

Nora somnade som sagt redan innan vi kom fram till tippen och sov igenom både det, Ica och lekplatsen. Hon vaknade först när vi kom hem.

Väl hemma blev det lunch och en promenad med båda barnen och hästen på släp. Och mockade lösdriften gjorde jag också. Sen hann vi inte leka så länge själva innan det var hög tid att laga mat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.