Stängsel och annat

Största delen av hästarnas vinterhage har fem stängseltrådar eftersom vi låter fåren beta av där på sommaren. Vid stallet har vi dock bara haft två trådar sen jag bytte ut staketet i somras. Nu när vi ska försöka hålla en shetlandsponny på rätt sida kändes det därför bra att sätta åtminstone en tråd till.

Återstår att se om det räcker. Jag bytte ut lite gammal tråd också (och ska fortsätta med det) så ska nog strömmen gå fram lite bättre också.

Nora sov gott i vagnen medan jag stängslade både igår och idag. Finns det nåt sötare än denna?

Jag blev inte klar igår för isolatorerna tog slut så när vi lämnat Loke på förskolan idag åkte jag och Nora till Vårgårda och shoppade. Vi köpte inte bara isolatorer utan även en ny pall till ridbanan, en grep till Loke och två borstar till ponnyn.

Jag rekade lite grimmor också men ska kika lite mer innan jag köper. Klart det måste bli nya matchande grimmor nu när vi får två hästar i familjen igen.

Efter middagen gick vi ut och körde ved och åkte snowracer. Får passa på innan snön försvinner igen på torsdag gissningsvis. Vi invigde Lokes grep också!

Och en till bild på minstingen som grabbar tag i allt hon för tag på och inte ligger hon så stilla heller.

1 tanke på “Stängsel och annat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.