På jakt efter grönt

Igår somnade jag i soffan innan jag hunnit skriva dagens inlägg, så det kan bli! Vår lekdejt med Rebecka och Filippa blev inställd, så jag och Nora fick roa oss själva medan Loke var på förskolan.

Kaprifol fick motion i dagsljus också eftersom Axel jobbade hemifrån så smet jag ut och red medan Nora sov. Pigg som en mört och lite dåliga bromsar (Kaprifol alltså).

Det senaste i Noras utveckling är att hon vänder sig numera både mage-rygg och rygg-mage samt att hon upptäckt sina fötter. Finurliga grejer det där.

Hon trivs rätt bra med att ligga på mage och greja med saker, tidigare idag rullade hon till synes av misstag tillbaka till ryggläge och blev väldigt missnöjd.

I dag hade vi också en lekdejt inplanerad, men även den fick ställas in. Stackars Alma hade feber! Vi var ute hela förmiddagen och grejade jag och Loke (Nora sov i vagnen). Loke red lite på Kaprifol.

Och sen ville han mocka lite bajs trots att det inte var vår tur. Men varför inte!

Sen blev det lek i lekstugan och gunga gjorde vi med. Därefter åt vi lunch och så hoppade vi in i bilen och styrde bilen till Alingsås. Ponnyn anländer på lördag eftermiddag och jag kände att vi nog ändå måste köpa en grimma till honom! Loke höll med och önskade sig en grön grimma, vilket inte visade sig vara det enklaste. Vi var inne på Jordnära, Granngården och Hööks men det fanns inga gröna grimmor (under 300kr).

Vi besökte även Djur och Natur i Vårgårda på vägen hem och där fanns det två gröna grimmor, men inte i ponny-size. Loke fick då ge upp sin dröm om en grön grimma och valde då en tjusig blålila grimma.

Får hoppas den passar, finns risk att den är lite stor men jag tror nog det går. Kaprifol fick en lika dan så de kan matcha fint!

1 tanke på “På jakt efter grönt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.