Fredag

Och en spännande helg ligger framför oss! Jag tänker såklart på ponnyn som anländer i morgon, det ska bli väldigt roligt och spännande. På söndag kommer halva min familj hit också tror jag för att beskåda underverket. Får hoppas det inte kommer alltför mycket regn så vi kan ha ponnymys mest hela tiden.

Så till dagen som var då. Nora har gjort debut på veckans barnträff här i byn idag, och Loke var också med såklart. Tråkigt nog var det sångstund idag vilket inte är Lokes favorit, men han ”genomled” det hela duktigt ändå. Sen blev det lek och fika vilket var desto roligare! Nora tittade storögt på de andra barnen och var knäpptyst tills vi fikade. Då satte hon igång och ”pratade” högt och gällt, knappt så nån annan fick en syl i vädret.

I övrigt har vi lekt inne och ute, ätit mat, kört ved och höbal och lite annat smått och gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.