Sicket sketaväder

Lite extra tråkigt med detta väder just när vi fått hem vår ponny och allt! Inte riktigt läge att rida första gången i denna blåsten när vi inte känner ponnyn helt och han ju inte känner oss eller platsen heller. Men vi hade honom inne i stallet och pysslade lite med honom i alla fall och så fick han springa två varv på ridbanan för att ”viss upp sig lite”. Så söt!

Mamma, pappa och Susanne med hela familjen har varit här och beundrat underverket också! Mamma har lov denna vecka så hon stannar ett par dagar. Blir skoj! I morgon ska vi åka till Partille och hämta hem Assims/Nasses vagn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.