En vagn rikare

Medan Loke var på förskolan passade jag och mormor på att fixa djuren, mocka och ta hand om hästarna. Hästarna hade fnatt i hagen och sprang och busade rätt braså vår plan att kanske löshoppa Kaprifol och Nasse kändes lite onödig. Vi tog en promenad i skogen i stället, ett bra sätt att låta Kaprifol och nykomlingen börja ”bonda” lite och även för oss att lära känna honom lite. Nasse pinnade glatt på och tyckte att det var roligt att komma ut!

När vi hämtat Loke på förskolan åkte vi till tippen för att slänga lite skräp och sen åkte vi raka vägen till Partille. Släpet var med och vi kunde snart lasta in Nasses vagn och sele. Sadel och träns fick vi redan när han kom i lördags men nu fick vi även två täcken, hans sele och ett extra träns och en ponnyputa. Nora sov igenom allt och sov även när vi var klara så vi tackade nej till fikat och passade på att åka hemåt medan hon sussade sött.

När vi närmade Alingsås började Nora röra lite på sig så det passade bra med en paus där. Inne på vimpeln handlade vi kaffe och smör, och så gick vi in på Hööks och hittade lite saker på rea. Ett grönt schabrak till Loke, en jacka till mig och så en piggborste och ett par ponnytömmar. Får se om vi lyckas provköra ponnyn och vagnen i morgon eller om vi hittar på nåt annat!

2 tankar på “En vagn rikare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.