BVC och solig ritt

Denna dagen började med att Loke lämnades på förskolan och jag, Nora och mormor åkte in till BVC. Nora blir fyra månader på fredag! Hon vägdes och mättes och landade på knappa sex kilo och 61.5cm. Viktkurvan dippar lite för att det lilla barnet aldrig kan ligga still, hehe. Men hon äter massor och är alltid glad så ingen fara såklart. Idag har hon börjat åla typ, och tog sig nån decimeter eller två framåt vid ett par olika tillfällen. Galen bebis.

Efter BVC blev det handling och hemfärd, byte av kläder och ut till stallet!

Mina två fina hästar togs in och gjordes inordning för en liten promenad. Det har varit väldigt tacksamt att ha mormor här dessa dagar så jag kan testa Nasse på olika vis.

Idag fick han prova att vara handhäst.

Båda hästarna skötte sig exemplariskt! Nasse skrittade det fortaste han kunde och Kaprifol gick så långsamt hon kunde och då höll de ungefär samma hastighet, hehe.

Vi gick en kort runda bara så efteråt travade och galopperade jag lite på banan så Kaprifol fick röra på sig lite mer. Nasse tyckte det var lite roligt det också.

Han passade på att bada hovarna också!

När Kaprifol fått jogga lite fick de komma ut i hagen igen. De har redan börjat bli lite mer kompisar med varandra vilket är skönt!

I morgon ser vädret väldigt trevligt ut så kanske blir det premiär i sadeln för Loke, vi får se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.