En fullspäckad dag

Efter morgonens bestyr besökte vi återigen veckans barnträff i byn och Loke lekte glatt.

Nora sov igenom halva besöket men var sen vaken och glad andra halvan. På vägen hem somnade Loke i vagnen, det var ganska oväntat faktiskt men så hade han en ganska kass natt också.

Han fick sova en stund och sen väckte jag honom och vi åkte och handlade lite på Ica när Nora fått mat och ny blöja. Loke var riktigt go och härlig att handla med och körde runt med en egen vagn och hjälpte till att hitta det vi skulle ha. Efter Ica åkte vi till Djur och Natur och köpte lite handtag och skarvlås till stängsel, och en sadelgjord till Nasse. Och så kom Loke med den här och sa ”Mamma jag vill köpa den här till Nasse. Den är väldigt fin!”

Alltså hur söt? Och såklart han fick. Den nyblivna ponnymamman kunde inte motstå alls. Han verkar ha fastnat för grönt den lille killen.

Så åkte vi hem och lastade ur maten, gav Nora lite mer mat och så gick vi ut. Nora somnade i vagnen och jag och Loke tog in Nasse. Jag tänkte tömköra honom så han fick jobba lite mer ”pulshöjande” och Loke hjälpte till med framskrittning och avskrittning.

Nasse sprang fint i tömmen men tyckte nog att jag var lite onödigt. Desto gladare blev han efteråt när han fick morot! Så sööööt!

Och snäll och rar. Han har landat lite nu och har kommit in flocken och känner sig mer bekväm både i stallet och i hagen. Skönt! I morgon kommer hovis och ser över hans hovar ordentligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.