Rainy sunday afternoon

Axel inledde denna söndagen med att åka på harjakt, och kan ni tänka er! Han sköt en hare! Bra avslut på denna jaktsäsongen, nu blir det hare till middag nästa vecka.

Jag och barnen sov till halv åtta, då vaknade båda två. Bra tajmat ändå. Vi åt frukost och fixade djuren och så kom min kusin Petra med familj på besök! De bor bara en dryg timme bort men vi har aldrig ”lekt” med varandra förut, illa illa. Men nu fick vi till det och Loke och hennes treåriga son lekte bra ihop. Vi lekte inne, åt pannkakor till lunch och så gick vi rundan med alla djuren och körde ut en höbal till hästarna.

När de åkt hem tog vi en promenad, Axel puttade vagn och jag red. Loke red med mig på Kaprifol, han jag fick skicka ner honom sen när jag ville trava, haha. Han var lite vissen på em, annars hade han nog kunnat rida sin egen ponny på rundan! Men vi tar det en annan gång. Nu på kvällen fick han nog lite feber, får se hur det utvecklar sig.

Vi hann äta gourmet också! Loke tyckte det var roligare att steka maten än att äta den, men det kan ju förklaras av den smygande febern kanske.

1 tanke på “Rainy sunday afternoon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.