Guldponnyn

Idag har Loke ridit! Vi hämtade in den svarta lilla ponnyn och han var snart redo för ridning.

Nora somnade fint i vagnen redan innan ponnyn var klar så det var bara att ge sig iväg. Och vilken runda det blev! Min telefon dog halvvägs så det blev inga några lysande bilder, men jag knuffade alltså Nora i vagnen och hade Assim med Loke på släp.

Det blev en runda på nästan tre kilometer och vilken ponny jag har fått fatt i alltså! Pinnade på stabilt och fint hela vägen och vinklade inte örat för halv storm, prasslande presseningar, plastpåsar i diket eller glada utrop från ryttaren.

Och Loke tyckte det var jätteroligt, minus blåsten på vissa ställen men det håller jag med om. Jag blev imponerad över att han red hela rundan också, jag tänkte att han nog skulle vilja gå av efter ett tag men det ville han verkligen inte. Sitter duktigt stilla och lite käckt med en hand i sadeln och en hand på låret, precis som mamman, hehe.

På kvällen gick jag ut i stallet igen och ”barnanpassade” lite krokar.

Klart Loke ska nå sin grimma själv, och kunna hänga upp grimskaftet när man ska borsta.

Kaprifol fick springa lite i linan på banan också. Hon har ett svullet framben på grund av ett sår sen i helgen så ville se lite hur hon rörde sig. Inte halt eller nåt och såret ser fint ut så jag hoppas svullnaden ger med sig också snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.