Förmiddag i stallet

Loke lämnades på förskolan mitt i ett brandlarm så fick lämna honom på samlingsplatsen ute, vilket gick bra såklart. En stund senare var det barnteater ”Kapten Kryp” så det var helt klart en spännande dag där idag.

Nora somnade en stund efter att Loke lämnats av och jag gick då ut och fixade morgonbestyren. Eftersom Nora brukar sova rätt länge på förmiddagen satsade jag på att hinna rida Kaprifol också. Så jag tog in henne och gjorde i ordning henne och hann rida ett ganska lagom pass på banan utan att Nora vaknade.

Jag hann dessutom klippa klart Assim och låta honom trava några varv i paddocken. Det är nog en av de fulaste klippningarna jag gjort, svårt att klippa en sån långhårig liten sak!! Klippmaskinen ogillade hans tjocka päls och hakade upp sig hela tiden, så jag fick ta i sär och greja varje gång, vet inte exakt varför faktiskt. Nästa gång jag klipper honom kommer jag nog göra en annan variant på halvklippning där man inte klipper på bakbenen utan snarare en linje från framför manken och ner till ljumsken. Blir nog snyggare för nu ser han ju ut som nån pudel eller nåt. Nåja!

Först vid halv elva vaknade Nora igen och då var jag precis klar med allt ute, himla bra! Så vi gick in och roade oss fram till strax före ett då vi skulle hämta Loke.

Under eftermiddagen lekte vi både inne och ute men hade väl ingen större ”aktivitet” så att säga. Sötast var barnen när de lekte ”tillsammans” i köket när jag lagade mat. Så roligt att de får mer och mer utbyte av varandra hela tiden.

Storebror och lillasyster!

1 tanke på “Förmiddag i stallet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.