Assim II

Jag har fortfarande kvar Alices sadel här hemma i stallet och har funderat lite fram och tillbaks vad jag ska göra med den. Den inbringar inga direkta pengar vid en försäljning och det är ju tråkigt att slänga den bara.

Så jag och Loke satte igång med ett projekt!

Jag tog inte så många bilder under byggandets gång, så ni kan nog redan ana vad det ska bli.

En trähäst!

”Räcker det inte med en riktig ponny” var Axels kommentar, och kanske er fundering också. Men det är ju antalet timmar i sadeln som räknas i slutändan! Fick användning av lite tränsdelar som låg och skräpade också.

Klart ”Assim II” skulle ha en morot också…

Den ska stabiliseras lite mer och få ett till öra innan den är helt klar. Och kanske lite man och pannlugg? Minns att trähästen från min barndom hade ett sopborsthuvud som man och typ en mattremsa? Till svans. Här blev det stängseltråd som svans i alla fall!

2 tankar på “Assim II

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.