Kvällsmotion

När middagen var uppäten gick jag ut till stallet medan Axel roade barnen. Det skulle nämligen börja regna och blåsa (mer) lite senare under kvällen så jag ville gärna ut innan dess.

Jag tog in båda hästarna och så fick Nasse hänga med på släp när jag skrittade fram Kaprifol ut i skogen. Kaprifol var lite på tå i vinden så hon skrittade lite för snabbt för att Nasse skulle hänga med, men det funkade ok ändå.

När vi var tillbaka vid stallet red jag in på banan och lyckades stänga grinden och knäppa loss Nasses grimskaft utan att hoppa av. Och så blev det lite dressyrat för Kaprifols del, som kändes fin!! Nasse var dock inte helt hjälpsam för han förföljde oss stundtals och gjorde små ”utfall” mot oss och efter oss så både jag och Kaprifol var lite splittrad i koncentrationen. Lite osäker på om han var busig eller om han tyckte jag var elak som inte släppte tillbaka honom i hagen igen? Till sist ”gav jag upp” och tog av sadel och träns från Kaprifol och lät båda hästarna vara lösa. Med lite viftande med ett grimskaft fräste båda hästarna iväg i galopp och bockade och busade båda två, så kanske var han lite busig ändå den lilla svarta. De fick fräsa runt en stund och ha roligt och sen tränade jag lite ”inkallning” på de båda och skrittade av dem. Söta var de i alla fall, men nästa dressyrpass får nog bli utan Nasse!

1 tanke på “Kvällsmotion

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.