Årets hästfest

Så har årets hästfest gått av stapeln! Scandinavium slog upp dörrarna för ridsportseliten tidigare i veckan och idag var det dags för vårt besök. Vi systrar har ju det lite som tradition att göra tillsammans, i år var vi dock en man kort då Camilla skulle åka tjejvasan. Men jag och Susanne möttes upp 08.30 och har haft en rolig dag inne i arenan och på mässan.

Lite extra roligt för i år är ju att det finns en liten shettis att shoppa saker till! Mest letade vi efter ett ordentligt regntäcke men det visade sig vara ganska svårt faktiskt. Jag tänkte att sånt ju måste sälja som smör denna vinter, men alla montrar sålde schabrak och grimmor typ. Vi lyckades få med oss ett täcke iaf, visade sig dock vara lite stort för ponnyn väl hemma sen, men det kanske kan funka ändå. Ska prova det lite mer ordentligt i morgon. Och ja det blev ju schabrak också såklart, min svaghet… Men klart ponnymamman och ponnybarnet måste ha matchande outfits när vi rider tillsammans sen, hihi.

Vid tvåtiden var vi nöjda och glada och drog oss hemåt. Jag möttes av en sötchock här hemma:

Nora sov gott i sitt nest och Loke hade krupit upp intill henne och somnat han med. Storebror tycker allt om sin lillasyster.

1 tanke på “Årets hästfest

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.