Vårdag före vintern

Sicken solig och fin dag! Eftersom Nora har varit vaken hela helgen (förutom på natten) så tänkte jag nog att hon skulle sova större delen av dagen, och det gjorde hon. Loke lämnades på förskolan och jag och Nora åkte och storhandlade. När maten var inpackad och Nora påklädd och fulltankad gick vi ut i det vackra vädret.

Nora somnade strax i vagnen och jag fixade åt hönsen och fåren, mockade lösdriften och tömkörde Kaprifol. Banan var dock fortfarande lite frusen så det blev ett ganska lugnt pass. Men hon var jättefin. På söndag ska vi vara med på dressyrträning i ridhuset!! Ska bli jätteroligt.

När Loke tinat upp efter att han blivit väckt på förskolan ”fångade” vi Assim och Loke red lite i ena sommarhagen. Jag hade egentligen tänkt att gå en promenad med Nora i selen och Loke på Assim. Loke var dock fortfarande inte helt på sitt bästa humör så jag tänkte att det var bäst att vi höll oss hemmavid. Nora sov dessutom redan i vagnen så hon fick ligga kvar där helt enkelt.

Men det hade nog gått fint, men vi sparar det till en annan dag helt enkelt. Nora sov och sov så jag och Loke var ute hela eftermiddagen och smågrejade lite överallt. Först halv fyra gick vi in och då vaknade Nora också. Så lagade vi mat och Axel kom en timme senare, tidig idag!

Och sen gick vi ut igen. Harvade banan så den är jämn och fin under snön som kommer i natt, satte täcken på hästarna och nattade hönsen och fåren. Fem ägg om dagen får vi ofta numera! Tur vi äter mycket pannkakor.

Och så lekte vi lite inne innan Loke skulle sova!

1 tanke på “Vårdag före vintern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.