Söta barn

Och lite blandade bilder kommer här!

Nora har ju sen två veckor tillbaka fyllt fyra månader och får numera smaka på annat än bröstmjölk och ersättning. Det gör hon med förtjusning helt klart. Med Loke minns jag att jag gjorde små ”smakportioner” med mixade majs, ärtor, potatis mm. Men detta är ju andra barnet så sånt orkar vi inte med utan hon får smaka på det vi äter helt enkelt. Potatismos och vattenmelon är favoriterna hittills. Korv stroganoff var inte dumt heller. Här ser det ut som att hon kan äta själv också! Men det är hon såklart inte så bra på ännu.

Idag var jag och Nora in till jobbet en sväng medan Loke var på förskolan. Jag behövde byta mitt lösenord till jobbmejlen och signera ett dokument. Vi stannade även över fikarasten såklart! Nora missade dock allt, hon somnade redan vid förskolan och vaknade inte förrän vi kom hem igen efter Boråsresan. Klockan var då elva så jag åt en tidig lunch och roade Nora en stund och så gick vi ut en timme senare och gick en halvtimmes promenad med Kaprifol. Lagom motion efter gårdagens träningspass.

Loke hämtades sen på förskolan och vi mellanlandade inne en stund innan vi gick ut igen. Nu fick Nora sitta på min rygg och Loke på Assims. Utan sadel ville han rida idag, så det fick ju bli så. Vi gick lite i sommarhagen och sen rundan runt hagarna så det blev kanske nästan två kilometer promenad. Assim skötte sig lika bra som alltid, kan bli lite mer spännande när gräset börjar spira lite mer. Vi får se.

Jag ställde upp ekipaget för fotobevis efter ridturen men Loke tyckte han kunde hoppa av själv så det blev en bild i farten!

Nora sov gott på ryggen så jag la ner henne i vagnen så jag och Loke kunde greja lite mer obehindrat. Vi mockade lösdriften och fyllde på spån och donade. Och ”kvällade” djuren innan vi kände oss klara. Kvart över fyra var klockan då! Nora vaknade precis när vi var klara, bra tajming!

Fem ägg fick vi med oss in! Håller redan på att fylla förrådet efter att ha ätit upp de flesta i helgen. Fin palett på äggen är det också.

Och så åt vi middag och lekte inne.

Bygga torn av höbalar och måla båtar.

Axel har en student från USA på besök på jobbet denna vecka (och han bor hos oss ons-fre) så han jobbade sent idag. Och gissningsvis resten av veckan också. Men han hann läsa en bok i soffan innan det var läggdags för Loke.

Nora somnade strax innan detta, börjar bli lite kvällsrutiner där också nu faktiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.