Däckad

Igår blev det inget inlägg av förklarliga skäl, jag har nämligen legat halvt däckad i nån form av matförgiftning. Magen tömdes natten till söndagen, för att inte gå in på smaskiga detaljer, och efter det blev det avsevärt bättre men jag var rätt risig hela söndagen. Idag efter lunch har jag känt mig rätt normal igen även om kroppen fortfarande varit lite trött.

Av denna anledning har jag inte så mycket att rapportera nu heller, men jag lever i alla fall! Ni kan få denna bild i alla fall, i lördags skruvade Axel ihop en liten farstukvist till hönsen så det inte regnar och blåser rakt in i deras hus. Får bli lite röd färg på så småningom och så ska vi sätta på en takplåt också.

Passade på att ha storrengöring av huset i lördags också så nu är det fräscht och fint igen.

Vi har dock lite för många höns i dagsläget och har bestämt oss för att göra oss av med de vita hönorna. De är ju lite roliga iom att de lägger gröna ägg, men de är inte alls lika trevliga som hedemororna utan är mycket flaxigare och flamsigare. Och lite tråkigt vita! Vi har eventuellt en köpare redan så får se hur länge de blir kvar.

1 tanke på “Däckad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.