Blåsig onsdag

Idag fick jag allt kämpa på rätt bra när jag skulle gå hem från förskolan när Loke var upplockad. Det är svagt uppför, två barn i vagnen och total motvind. Var svettig när jag kom hem! Men det var också dagens i princip enda motion så det var väl bra det. När jag kollade vädret igår såg jag bara att det skulle vara sol, jag missade helt att det skulle blåsa så mycket så jag blev minst sagt osugen på det mesta utomhusjobbet.

Medan Loke var på förskolan och Nora sov fick i alla fall Assim lite omvårdnad och jag har påbörjat uppfräschningen av den ena sommarhagen. Tråden ska bytas ut och en extra tråd ska till också, för nyss nämndas ponnys skull. Jag tog bort ungefär hälften av den gamla tråden idag och har sen skruvat isolatorer och satt ny tråd mellan grinden och vinterhagen. Inte alls långt, men innan jag fortsätter är det bäst att vi går ett varv med släggan och bankar ner stolpen. Lite träd behöver rensas också så det finns att pyssla med!

Loke är ett mindre fan av stark blåst också så det blev inomhuslek på eftermiddagen. Den här bilden är från igår dock. Loke har målat en traktor!

Och snart börjas det. ”Nej Nora, rör inte! Gör inte så! Jag ska ha den!”

Men oftast är han ganska givmild mot sin lillasyster faktiskt. Som förövrigt gör sin sista natt i den här pyjamasen nu. Hål på både tå och häl, på båda fötterna!!

I morgon är det dags för BVC med båda barnen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.