En helg att fira

Ja den här helgen har vi mycket att fira, och ursprungsplanen var att vi skulle göra just det. Vi skulle åka till Susanne och Johan och dumpa våra barn där för ett par timmar. I morgon (15:e mars) firar nämligen jag och Axel FEM år som gifta. Gisses alltså, det är inte illa ändå! Vi skulle gå ut och äta på Harrys i Trollhättan, och sen skulle vi även sova över hos Susanne och Johan. Men så blev ju Loke sjuk igår så det hela fick ställas in. Och inte räckte det så heller för i natt var det Axels tur att bli dålig. Det var nog aldrig matförgiftning jag hade förra helgen, hehe. Lustigt dock att det tog fem dagar innan resten av familjen blev sjuk? Nåja, det verkar vara snabbt övergående i alla fall för Loke har varit frisk idag igen och Axel är redan på bättringsvägen också.

I morse smet jag dock iväg på en liten ridtur i det FANTASTISKA vädret, trots att Axel var lite sjuk. Nora sov och Loke var ganska snäll, och jag lovade att rida snabbt! Det var lite hårt i backen fortfarande efter nattens minusgrader, men ack så underbart.

Efter lunch tog jag med mig båda barnen ut för en promenad, och Assim fick hänga på. Jag trodde inte att Loke skulle vilja rida, han var ju ändå sjuk igår, utan jag tänkte att ponnyn bara skulle promenera med, men Loke ville prompt rida. Så det fick han ju såklart! Vi gick en runda på nästan tre kilometer och hade riktigt roligt, och mysigt. När vi nästan var hemma igen ville Loke hoppa ner i vagnen, och somnade typ 100m senare. Smidigt ändå!

Båda barnen sov därav när vi var tillbaka till stallet så Nasse fick lite extra omvårdnad och pyssel. Innan ridning/promenad blir det ofta lite hastigt eftersom dels Nora ofta är vaken och snart ska sova, plus att Loke inte är så tålmodig med just borstning alltid. Så skönt att kunna göra det själv i lugn och ro i mellanåt.

Efter promenaden var vi inne en stund och sen sa Loke nåt som barn i hans ålder kanske inte så ofta säger. ”Mamma nu går vi ut i det fina vädret och myser!”. Så det fick vi ju göra helt klart! Axel följde med ut och fick lite frisk luft, så vi tog med oss nyponsoppa och satte oss i solen vid stallet och hade det rätt gött en stund. Nästan lite väl soligt tyckte pojken.

Även Nora var med, i vaket tillstånd! Och hon är ju den andra anledningen till att vi har mycket att fira denna helgen. Fem månader gammal idag!

2 tankar på “En helg att fira

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.