Fredag den 13:e

Igår fick vi meddelande om att veckans barnträff var inställd för att hon som håller i den är sjuk. Jag skrev då till de tre mammor som brukar komma dit att de kunde väl komma hit och leka här i stället! Det ville dem gärna så det såg vi fram emot.

Men så blev det inte för Loke blev sjuk under natten så vi har tillbringat större delen av dagen i soffan i stället. Så typiskt!

Den här lilla sötrumpan är pigg och glad i alla fall, trots vaccin igår.

På eftermiddagen var vi ute en kort snutt i alla fall. Hästarna har haft en vilovecka eftersom jag blev sjuk och vädret var skit mm, men idag fick de röra lite på sig i alla fall. Både Assim och Kaprifol fick rasta av sig lite på linan i paddocken så ska det nog gå att rida lite i morgon. Och då syftar jag mest på den stora bruna, den lilla svarta är fullt ridbar även efter en veckas vila! Kaprifol hade en heeel del luftakrobatik för sig idag och var väldigt nöjd över dagens aktivitet. Hon såg väldigt fräsch och fin ut också, roligt att se.

Dåligt med hästbilder dock så får bli en till på den här tösen i stället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.