Igår och idag

Inte lätt att hålla den här bloggen flytande när skribenten somnar i soffan så fort barnen nattats för kvällen! Det tuffa livet som tvåbarnsmamma måste vi kunna skylla på. Så vad hände igår då, får ta lite hjälp av bilderna i telefonen…

Axel har jobbat hemifrån både igår och idag, dels för Corona-virusets skulle, dels för att vi är inne i lamningsveckan. Fullt i badrummet efter frukost!

Sen var det ju fint väder igår så jag var ute med barnen större delen av dagen.

Loke var rätt trött så han somnade på en av Noras insomningspromenader redan före lunch. Jag passade då på att tömköra Assim så han fick röra på sig lite ordentligt.

Lite senare hämtade vi posten!

Och vår nu lite mer lagom stora hönsflock hälsade på i trädgården.

Idag har vädret varit lite mulnare, men förmiddagen tillbringades ute i alla fall. Nora sov och jag och Loke fixade morgonbestyren med djuren, mockade lösdriften och löshoppade hästarna!

Film finns på instagram! Svårt att säga vilken häst som tyckte att det var roligast. Det fungerade rätt bra att låta båda löshoppa samtidigt. Kaprifol gick på ett galoppsprång och Assim på två på samma avstånd, och båda flög över 70cm lätt!

Under eftermiddagen var det lite regnigt och blåsigt så vi höll oss inne. Nora tränar vidare på att sitta!

Och har under kvällen blivit uppgraderad från bumbo-stol till barnstol! Lite modifierad blev stolen också, då den inte passade ihop med vårt nuvarande köksbord (benen blir mosade mot kanten). Så det blev ett eget litet bord till stolen.

Ja det var väl det! I morgon ska Axel till Universitetet och hjälpa till med att göra nästa veckas fältkurs digital (haha) och jag hoppas på soligt väder så vi kan leka ute!

2 tankar på “Igår och idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.