19.34

Och båda barnen sover gott i sina sängar. Det är väldigt skönt att Nora redan kommit in i kvällsrutinen och somnar samtidigt som Loke ungefär. Det är guld värt att få ett par timmar ”barnledigt” på kvällen innan läggdags. Dessa tillbringas ofta i soffan med att göra ingenting, men ibland blir det stall eller annat skoj. Idag har dock båda hästarna fått motion under dagen så idag landar jag nöjd i soffan. Även om det varit många höga berg och djupa dalar i Lokes humör idag, hehe.

Även söta Nora har visat en del humör idag, hon blir ARG snabbt ibland, kan bli spännande när hon blir äldre. Efter lunch stoppade jag båda barnen i vagnen och tog med Kaprifol på en promenad. Jag var övertygad att syskonen skulle somna men det hände alldeles för mycket spännande saker på vägen för att Loke skulle sluta ögonen. Uppe vid kyrkan byggs det för fullt, två grävmaskiner var i full gång med husbygge på ena stället och gissningsvis garage på andra stället. En traktor med släp stod bredvid och en annan traktor kom och tippade sand. Miljöträning för Kaprifol på köpet! Men hon tog det med ro.

Eftersom båda barnen skulle somna planerade jag att klippa lite på Kaprifol. Dags att vi städar upp oss lite nu faktiskt! Loke somnade ju dock inte men han var på bra humör för tillfället så jag drog fram klippmaskinen och körde på. Gick fint!

Sen får jag faktiskt säga att Loke nästan tjatade om att få rida hela förmiddagen så jag fick ju låta honom göra det också. Jag tyckte att det blåste lite för mycket och att Lokes humör var lite för känsligt, men vad gör man inte. Så in med ponny och på med sadel och ut i solen och vinden!

Vi red lite i sommarhagen, hämtade ägg och hämtade post. Nora låg kvar och sov i vagnen i stallet så höll oss ganska nära.

Det gick bra! Loke fick två ”panikattacker” när det blåste i ordentligt men det gick över snabbt. Vi hann gunga lite också innan Nora vaknade. Med hönsen som sällskap!

Därefter blev det till att laga middag och ta hand om lite tvätt och lägga undan lite utväxts kläder mm. Och så kom Axel hem, vi åt mat, lekte lite och så läggdags för barnen! Och så var cirkeln sluten!

2 tankar på “19.34

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.