Fredag!

Jag fick faktiskt sovmorgon i morse, men Loke hade en riktigt dålig att så det återstår att se om mörkläggningen gör skillnad i längden. Nora hade lite vakentid i samband med att Axel gick upp vid sex, men jag lyckades övertala henne till att somna om efter en stund. Och sen vaknade Loke vid halv åtta och Nora sov till halv nio nästan.

Eftersom morgonen blev så ”sen” var vi ute hos djuren först vid nio idag och Nora hade ju precis vaknat så ingen idé att lägga henne i vagnen igen. Så vi gick ut en snabbis i vaket tillstånd och såg till fåren och hönsen.

Sen gick vi in igen och hade lite inomhuslek en timme ungefär.

Vid tio gick vi ut igen då Nora visade tecken på att vilja sova. Och strax därefter anlände vårt leksällskap för dagen; Elin, Elsa och Vera! Vi lekte nån timme ute och sen gick vi in och fortsatte där och så blev det pannkakor till lunch.

Vid strax efter ett skulle de gå hemåt så vi hängde med dem en bit på vägen så fick vi lite mer luft och en chans för Loke att somna om han ville. Han skulle inte sitta ordentligt i vagnen när vi vinkat av Elsa och sen somna han såklart. Ser skönt ut va?

Han fick sova tills han vaknade vilket var efter en knapp timme. Vi hjälptes åt att byta blöja på Nora, krävs nästan två numera så nån kan hålla fast tösen…

Och så lekte vi inne. Solen sken ju men rackarns var det blåste kallt. Om man ställer Nora med lite stöd så står hon själv en stund, haha. Hon har helt okej balans ändå!

Och så blev det middag (lax och potatismos), och Loke och Axel tog en liten kvällspromenad innan det blev kvällsmacka framför ett avsnitt av Pippi.

Båda barnen somnade fint vid åttasnåret och nu har vi precis hejat på våra nya grannar som flyttar in idag! Inget ont som inte har nåt gott med sig: universiteten är ju förpassade till distansundervisning nu så Nils och Marsha kan lika gärna plugga härifrån!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.