Sunday, funday

Den här dagen började med lite morgonmys i sängen med båda barnen. Nora vaknade vid sex och bajsade så jag skickade ner Axel för att byta blöja och gjorde sen ett tappert försök till att få henne att somna om, men icke. Snart hörde vi att Loke vaknade också; han skuttade ur sin säng, drog upp rullgardinen och kom indansandes till oss nynnandes på nån sång. En äkta helgmorgon!

Goa ungar ändå. Även om de gärna kunde sova lite längre ibland!

Å andra sidan blir ju dagarna mycket längre om man vaknar tidigt!

Så frukosten intogs och vi gick ut!

Vi har nu slutat elda med ved i huset så vi körde upp vedlådan till ladan och städade ur garaget och pannrummet ordentligt.

Hästarna fick en ny höbal, vi la halmbalen som står i ladan i en storsäck så hönsen ska sluta sprida ut den och så fick Axels bil ny olja.

Oma och farfar kom också och vi hann säga hej till dem innan vi åkte bort till vår höbonde på lite ”Öppen gård”. Vi kikade på kossor….

Och får med lamm….

Och höns och kycklingar!

Sen blev det kort fika och uthämtning av vår köttlåda från nyss visade kossor innan vi åkte hem igen.

Eftermiddagen har tillbringats delvis nere hos grannen/Axels bror och Marsha. Vi har intagit dagens måltider där nere och så hjälpte vi dem att hämta lite möbler borta hos Elin och Elsa (typ) som skulle rensas ut.

Till kvällen blev det årets första grillmiddag! Inte alls dumt. Och avslutningsvis en bild på Nora som är svindlande nära att krypa nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.