Dagen som gick

Ja även denna dagen började tidigt, fördelen är att vi kan äta frukost med Axel innan han åker till jobbet. Efter frukost lekte vi lite inne innan jag packade in barnen och lite skräp i bilen och åkte iväg. Första anhalten var tippen! Loke stod fastklistrad vid staketet och tittade på hjulastaren medan jag slängde skräp. Främst ”hushållsskräp” och lite från gårdagens städning av garaget.

Därnäst åkte vi till Ica och fyllde på förråden lite så vi har middag nån vecka till.

Och sista stoppet blev på Djur och Natur där vi köpte en säck med jord och några säckar med täckbark. Det sistnämnda hällde vi ut runt trädet vid huset. Kanske ogräset håller sig borta.

Vi (jag, Loke tittade på..) drog lite ris i ena hagen också innan det blev dags för lunch.

När den var intagen blev det en promenad ute i solen med barnen i vagnen och Assim på släp. Båda somnade och ponnyn fick röra på sig, check! Jag hann kratta lite framför stallet också innan Nora vaknade. Under eftermiddagen lekte vi lite inne med ”utomhusrelvisita”. Vad gör man inte för att roa barnen så man kan laga maten lite i lugn och ro!

Ganska uppskattat! Och inte alltför mycket sand hamnade på golvet heller.

Axel kom hem först vid sex så jag och Loke åt mat vid halv fem, och när Axel fått i sig lite mat smet jag ut till stallet! Ett ganska ordentligt dressyrpass blev det idag, med fram- och avskrittning i skogen. Härligt!

Extra härligt att kvällarna blir ljusare och ljusare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.