Favorit i repris

Både angående vädret och gårdagens start på dagen. Nora lämnades sovandes här hemma med Axel och jag och Loke tog en 4km runda med ponnyvagnen.

Loke hade en dålig natt vilket även speglades i humöret under förmiddagen. Det var ingenting som var bra eller roligt så för att få tiden att gå lite, utan världskrig, åkte jag och handlade med barnen. När vi kom hem lyckades vi få i de trötta barnen lite lunch och så stoppade jag ner dem i barnvagnen och de sov inom ett par minuter.

Jag passade själv på att vila eftersom energin var rätt körd i botten efter baggen och förmiddagen. Jag satte mig i solen och gjorde ingenting i en hel timme, helt underbart! Sen skrapade jag lite ogräs en stund och när Loke vaknade, sååå mycket gladare och tillfreds med livet, gungade vi och lekte i trädgården tills Nora vaknade.

Då fick vi in och åt lite frukt, gjorde potatisgratäng och lekte lite inne. Vid fyra var Axel klar, grillen tändes och vi åt grillade revbensspjäll med potatisgratängen. Inte dumt!

Kvällen avslutades med en ordentlig harvning av paddocken och lite glass i soffan. I morgon blir det gissningsvis lite eldning av ris och hag-arbete för hela slanten. Får se om planen håller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.