Time out!

Vi var ute och körde hö till hästarna efter frukost idag och kände spontant att idag jobbar vi inte utomhus. HU vad det blåste iskalla vindar, och starka var dem också. Det skulle visserligen mojna lite under dagen men med två ganska små barn blir det ju ändå rätt svårt. Och backen var rätt frusen så det skulle dröja en stund innan det skulle gå att slå ner stolp också.

Så vi stoppade in barnen i bilen och drog till skogs och hälsade på Oma och Farfar i stället. Det resulterade bland annat i bad för båda barnen. Nora hade bajsat ner hela sig när vi kom fram så för henne blev det badbalja!

Det var skoj sa hon!

Och Loke fick hoppa i den stora baljan! Det blåste lite kallt här också, men inte lika illa som hemma.

Efter badet var klockan strax efter sex och vi packade snart in oss i bilen igen och styrde hemåt. Båda barnen somnade gott i bilen och var ganska enkla att flytta över till sina sängar när vi kom hem. Nu blir det sängen även för mig och jag håller tummarna hårt för att framställningen av klockan gör att Loke vaknar tidigast sju i morgon, och inte sex som den senaste tiden… I morse vaknade han klockan sju men det räknas ju inte riktigt första dagen. God natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.