Sista mars

Får se om jag hinner blogga färdigt detta innan ögonen faller ihop! Loke sover faktiskt nästan till klockan sju efter tidsomställningen men ack så trött jag är på kvällarna. Dagarna rullar på i alla fall och vi har inte fått fler lamm ännu, men vilken dag som helst nu.

I stora drag har vi idag ridit!

Även Nora fick sitta på Assim idag! Va allt på tiden… Lyckades inte få nån vettig bild dock, hon kunde ju inte sitta still såklart utan skulle äta upp hans man eller typ ställa sig upp.

Och så har vi gungat!

Och dekorerat påskris! Kanske lite tidigt ännu, men va fasen. Jag fick dock minuspoäng av barnet eftersom vi inte hade gröna fjädrar så det får vi väl köpa nästa gång vi handlar. Var ändå rätt tunt på fjädrar!

Och så blev det lite kvällslek med pappa innan läggdags.

Och typ precis innan Loke skulle gå och lägga sig kläckte han ur sig att han ville ha risgrynsgröt till kvällsmat. Pappan var snäll och drog fram grötriset och började koka! Så det blev sen läggdags, men han åt glatt gröten vilket jag tänkte att han inte skulle göra.

Yes! Jag klarade det! Nu:SOVA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.