Summer vibes

Vilken sommardag!! Termometern har visat upp mot arton grader och även om det blåst lite ibland har det varit himla skönt ute. Under förmiddagen lekte vi ute och fick sällskap av Dante (jämngammal med Loke) och hans familj (mamma, pappa, storasyster och lillebror). Loke blev jätteglad över lite barn-sällskap och lekte för fullt. Det blev lite ponnyridning också!

När de åkt hem var det hög tid för lunch och sen åkte jag och handlade med barnen. Vi fick sommarkänsla och köpte glass som vi intog i solen när vi kom hem. Då mår man lite extra fint!

Blondie har visat starka tecken på att lamning närmat sig både i går, i natt och i dag så vi har haft extra koll i fårhuset. Men ändå så stod det plötsligt ett svart litet tacklamm i halmen när Axel gjorde koll innan middagen. Den hade precis ploppat ut men var snabbt på benen och åt enkelt också. En lillebror ploppade ut strax därefter också, så nu är vi uppe i tre lamm! Lilla Grå är nog näst ut, i natt kanske? Och sen är det bara Lilla My kvar, hon ser dock ut att kunna vänta lite till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.