Summer vibes

Så fort vinden mojnar ett ögonblick är det ju sommarkänsla ute alltså! Igår somnade jag först när jag la Loke och sen somnade jag igen när jag la Nora. Tuffa dagar, haha. Därav kommer gårdagens inlägg här! Huvudaktiviteten för min del var en härlig uteritt med Kaprifol och jag testade en ny bit ridväg. Större delen har jag ridit eller gått innan, men en liten bit var ny och jag var lite osäker på var jag skulle komma ut nånstans men det visade sig bli bra!

Sju kilometer blandad vy blev det, och en hel del mysig skog vilket jag gillar! Vi red förbi badplatsen också så jag tog tillfället i akt och lät Kaprifol doppa fötterna. Hon plaskade pliktskyldigt nån gång men ville hellre gå vidare sa hon.

Lite senare under dagen fick fåren komma ut också! Lite tumult när alla skulle ut genom dörren från fårhuset (en i taget nästa gång så blir det bättre!!) men oj så nöjda de blev med destinationen.

Bilden är från när de varit ute nån dryg timme och alla lammen lagt sig ner för att vila. Så härligt och skönt för dem!

1 tanke på “Summer vibes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.