Ponnyskritt och allmän lek

Ännu en dag med underbart väder, och vindstilla också!! Vi inledde dagen med lite staketfix, jag som tänkte vi var klara, men vi körde vidare lite till ändå. Nu har vinterhagen fått en tråd färre, och skogshagen är fårsäkrad en bit längs vägen.

Vid halv elva kom kusin Lucas och Oliver för att leka med oss en stund! Lite ponny och häst blev det också såklart. Loke ”tjatade” hela morgonen om att han ville rida, och han ville ha ridbyxor också! Så det var ju bara att rota fram Elinas gamla ridbyxor i arvegodset, tre nummer för stora men pojken godtog detta utan bekymmer. Lucas och Oliver turades om på den stora hästen.

Pannkakslunch blev det sen och så lite mera lek innan kusinerna åkte hem.

Vi tog det rätt lugnt resten av dagen men gjorde i alla fall en liten vattenstation hos fåren. Den nedgrävda vattenslangen i trädgården lokaliserades och kopplades in i en kran. Tjusigt va! Så kan man bara skruva på vattnet på husväggen och så fylls karet i hagen. Man behöver ju såklart ändå gå in för att göra rent lite då och då men nu är slangen på plats hela tiden så behöver man inte dra den över eller i genom staketet.

Och lite kort om Nora som avslutning! Hon är lite kinkig och missnöjd dessa dagar. Lite oklart vad hon vill, men det kanske bara är en fas hon går i genom. Här var hon glad och nöjd i alla fall, efter att ha krupit hela vägen från vardagsrummet medan Loke borstade tänderna och tog på pyjamas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.