Swish sa det och så var även denna dag förbi. Jag minns knappt vad vi har gjort, men fort har tiden gått. Nora har sovit massor idag och jag och Loke har varit ute nästan hela tiden. Under förmiddagen mockade vi lite skit i hagen, krattade vid stallet och så åkte vi till tippen och slängde lite skräp och storhandlade på Ica.

Efter handlingen åt vi frallor och mango på en filt i trädgården.

Nora har som sagt sovit mest hela tiden men har varit glad där i mellan. De senaste dagarnas gnällighet har hållit sig borta skönt nog! Den roligaste aktiviteten just nu är att stå upp. Hon är nästan lite målsökande när hon kryper fram, och liksom letar efter grejer att stå upp mot.

Testat på att köra traktor har hon gjort också!

Och Loke knäckte plötsligt koden med springcykeln! Så då gick det plötsligt mycket fortare än tidigare. Kanske får bli hjälmtvång där snart…

Till middag hade Loke beställt mos och biff, så det flck det bli. Och sen gick jag och Loke och duschade och Axel tog hand om Nora, vilket ledde till att trappgrinden som vi haft på nedervåningen åkte fram.

Axel tyckte det kändes som att den behövs snart, kan inte alls förstå vad han fick det ifrån? Hehe.

Skruvdragaren behövde laddas dock så vi får skruva upp den i morgon. På övervåningen sitter den fortfarande kvar sen vi satte upp den till Loke.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.