Lek och bus

I förmiddags var vi på lekdejt med Thor och Valter som bor ett par hundra meter bort. De är nyss fyllda tre och ett år, på samma årtal som Loke och Nora. Nora somnade gott i vagnen på vägen dit och sov igenom större delen av lekdejten vilket var skönt för det var riktigt rått och blåsigt.

Loke och Thor lekte jättebra tillsammans och det fanns många roliga leksaker i deras trädgård. Gungor, en tramptraktor, barnvagn, sandlåda med många dumprar och så en grävmaskin! Den har Loke sett från vägen när vi gått förbi och länge velat prova. Han lärde sig snabbt hur den funkade!

När klockan närmade sig elva hade Nora vaknat och alla barnen började dippa lite på energinivån efter all lek, så vi gick hem! Det blev en sen förmiddagsfika på banan och tigerkakan vi bakade igår. Snygg va!

Och sen blev det lite inomhuslek! Loke och Nora leker mer och mer ”tillsammans”, jätteroligt att se verkligen. Och sen blev det lunch och utgång igen. Det blåste lite mindre nu så det var lite behagligare. Nora sov dock nu också, så jag och Loke gungade och mockade massa bajs. Borde sätta en motor på den här traktorn nu så vi får lite mer användning av barnet! Svårt och trögt att trampa i hagen…

När Nora vaknade var klockan tre och det blev lite frukt och middagsfix. Falafel med Axels bröder med familj bjöd vi på idag, nere i Nils och Marshas hus. Både Loke och Nora var rätt trötta när vi gick dit så jag tänkte att kvällen nog inte kunde bli annat än kaos. Men hör och häpna, det blev en riktigt lugn middag och alla fyra barnen (1.5 månad, 6 månader, drygt 1år och 2.5 år) bidrog till matron. Loke satte sig självmant vid bordet och började äta av det som var framdukat innan allt ens var klart. Hungrig kille idag!

Nu tar vi långhelg!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.