4H-gården

På onsdagar har Öppna förskolan sin utomhusverksamhet och idag joinade vi dem när de besökte Vårgårdas 4H-gård. Vi fick med oss Tilda, Noah och Emma också som bor nere hos Nils och Marsha denna vecka!

Det är en ganska liten men charmig 4H-gård lite utanför centrum. De har nån katt, tre shetlandsponnyer, ett gäng kaniner och höns, några getter och ett par får. Fåren hade dock inte kommit dit för säsongen ännu utan är kvar på sin vinterbostad (hos vår höbonde). Men de andra djuren gick vi runt och kikade lite på.

Kanske skulle skaffa en kanin och sätta upp en skylt nere vid vägen, är ju lite som en 4H-gård hemma hos oss också, hehe.

När vi var nöjda åkte vi hemåt och lekte inne, åt lite lunch och så gick vi ut igen. En stund senare joinade Noah, Tilda och Emma igen och killarna lekte lite i sandlådan och så fick vi ju ta in Assim också såklart!

Flickorna sov i vagnarna och pojkarna red ponny!

Sen blev det lite mer lek innan det var dags att gå in och laga middag. Jag och Loke bakade en tigerkaka också! Får visa resultatet i morgon, den blev rätt fin. Loke slickade bunken med hela ansiktet.

Sen kom Axel hem efter en dag ute i fält, vi åt middag och sen plumsade Loke ner i badet av förklarliga skäl. Och fick sällskap av kusin Noah! Pappa Kaj satt och skrev tentor hela dagen så lite uppskattat med lugn och ro i det andra huset tror jag. Sen däckade Loke ganska omgående efter en smörgås, Nora däremot höll låda ända till halv tio. Kanske det blir sovmorgon i morgon nu då!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.