Djurpark och tårta

Lokes feber försvann lika fort som den kom igår, så under frukosten idag bestämde vi oss för att åka till Borås Djurpark. Nora var inte lika imponerad över elefanterna som Loke är.

Lekplatserna är också roligt!

Och så finns det ju traktorer. Tidigare besök har vi lyckats gå förbi dem utan att Loke riktigt fattat vad de gått ut på, men inte idag. Han sprang dit direkt och hoppade upp och körde iväg, haha. Nån som betalat men inte kört klart gissningsvis.

Så nu kan vi inte åka dit utan mynt i fortsättningen! När vi kom hem satte vi ihop min tårta och så kom Nils och Marsha över och fikade med oss ute i solen.

Vi drog fram studsmattan som vi fick av de förra grannarna i samband med flytten också, för att se lite i vilket skick den är i. Det saknas skyddsnät som vi får fixa, och den har lite skavanker, men kan nog funka.

Och efter fika och lite studs blev det ridning också! Familjen hängde med till Räserbanan som jag ville testa med Kaprifol. Även hon tyckte det var skoj att busa i backarna, och Axel fick släpa fram (och bort) ett litet hinder till oss!

Tjoho vad skoj! Jag fick lite blodad tand så när vi var tillbaka vid stallet hoppade jag stockarna och däcken i hagen en gång innan jag skrittade av. Så. Himla. Kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.