Innedag

I kombination med blåsväder och lite feber på Loke har vi haft en innedag idag med lugna aktiviteter.

I morgon är det min födelsedag och då måste det ju såklart bli en riktigt tårta, så den har vi förberett idag också. Loke säger hela tiden att han ska kasta den dock… Får hoppas vi får smaka på den först, jag tror den kan bli riktigt god! Tråkigt nog är ju dock Loke som sagt lite febrig, annars hade vi tänkt bjuda in grannarna i alla fall, men det får kanske bli en annan dag.

Efter lunch gick jag en promenad via badplatsen med barnen. Tänkte att Loke kunde få en möjlighet att sova middag idag eftersom han var lite hängig, men han höll sig vaken. Han sov iof till halv nio i morse så det var nog därför.

Fram mot eftermiddagen/kvällen var vi ute lite och grejade i alla fall och ”städade” lite efter oss på gårdsplanen bland annat. I helgen hade vi tänkt ha lite ”jobbpaus” och hittat på nåt skoj med barnen, men iom Lokes feber får vi ju tänka om lite. Så det kanske blir en jobbarhelg ändå!

Och på kvällen hade vi fredagsmys med popcorn och vattenmelon. Nora är stundtals lite manisk på vattenmelon, haha. Så söt.

Jag tänkte ett tag att hon lugnat sig lite med den motoriska utvecklingen, och satsat på den verbala utvecklingen då hon varit väldigt pratig den senaste tiden. Men nä. Idag har hon klättrat upp på diskmaskinslocket och på nedersta trappsteget på Lokes pall i badrummet. Och vid ett tillfälle släppte hon taget om det som hon höll sig i och stod helt ”fristående” nån sekund innan hon tog tag igen. Och sen ett tag tillbaka behöver hon inte längre något att dra sig upp i när hon vill stå, hon kan ställa sig upp mot en vägg eller liknande nu.

Snart sju månader gammal i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.