Ny vecka, ny lekplats

Loke skuttade glatt in på förskolan med Elsa i handen idag, de är väldig söta tillsammans de där två och leker gärna ihop. Nora och jag traskade hemåt och hon fick gröt och så lekte vi en liten stund innan vi gick ut. Nora somnade i vagnen och jag såg till djuren och mockade. Jag hann även fundera på om jag skulle kunna laga slang-vindan i stallet innan hon vaknade igen. Det blåste rätt kallt så vi gick in.

Lite innelek, lunch och så somnade hon i bilen när vi åkte till förskolan för att hämta Loke. När han var hämtad åkte vi till ”stan” och handlade och när vi ändå var där besökte vi en ny lekplats. Väldigt stor och fin med många olika grejer att leka med.

Nora gillar att gunga, kanske lika mycket som sin bror.

Klättra är en annan favorit.

Ja vi roade oss riktigt länge här! Får bli fler besök dit. Men så småningom var det dags att åka hem och snart grillade vi lite mat. Efter maten gick vi bort och tittade till fåren som mådde fint.

Göran hade varit där med sin grävmaskin och släntat av lite ner mot bäcken som rinner genom hagen. När vi är klara med staketet runt hela hagen kan fåren då gå ner och dricka i bäcken, så slipper vi släpa dunkar med vatten!

En bra avslutning på dagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.