12:e maj

Och en ganska blåsig sådan. Dagens höjdpunkter är:

Slangvindan i stallet är lagad! Problemet var som jag kanske sagt, att slangen gick att dra ut men den gick inte att få stop på i utdraget läge så att säga. Så vi plockade isär den till molekyler och hittade en avbruten stålbit längst in. Axel tillverkade en ny av ett gammalt sågblad, och så funkade den igen! Det var lite krångligare än det låter och jag hade gått och köpt en ny för länge sen, men håller detta är det ju toppen!

Nora kan typ stå själv! Har märkt ett tag att hon har hållit balansen väldigt bra när man hållit i henne, och idag kände jag verkligen att hon stod själv, så jag släppte och hon stod kvar! En stund, haha. Men det funkade flera gånger så jag har både filmbevis och bildbevis!

Hon kan klättra upp för hela trappan själv också.. Tur vi har en grind.

Lokes nuvarande favoritlek är ”bygga saker till John Deeren”. Igår fick mamman bygga ett balspjut och pappan en balgrip. Idag var hans önskan att ha en ”fork” (gafflar) och mammans försök blev pannkaka, men pappans blev inte så dumt! Och ja han skulle såklart lyfta höbalar även med forken.

Och till sist så har lammens örhängen kommit! Vi är ju alltid så sena med att beställa dessa så i år beställde jag även för nästa år så vi kan märka lammen innan de blir så stora.. Så nu vet vi vad vi gör i helgen; märker lamm och verkar klövar på tackorna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.