Vecka 21

Måndag och ny vecka då, och en kort sådan! Axel är ledig både torsdag och fredag, det ser jag fram emot.

Loke lämnades på förskolan i morse i vanlig ordning och när vi kom hem igen fick Nora gröt. Sen ammade jag henne lite också och hon somnade, haha. Det är väldig sällan det händer med det här barnet. Jag funderade ett slag om jag skulle ta tillfället i akt och bara mysa i soffan med henne, men det var ju fint väder och jag var sugen på att greja. Så jag la ner henne i vagnen och gick ut.

Hönshuset blev städat, lösdriften mockad och ogräs rensat. Nora vaknade klockan elva och eftersom Axel hade seminarie kvart i tolv tog vi en tidig lunch. Tillsammans med Britt som var här även idag. Efter lunchen gick jag och Nora ut igen.

Vi fixade i ordning Assim för en vagntur förbi förskolan, tänkte passa på när ändå Britt var här och ville köra lite.

Loke plockades upp och så åkte vi hem igen. En kort promenad för ponnyn, men passade ju bra med lite mjukstart efter hans semester också. Kolla vad fin han är!

Under eftermiddagen blev det lite lek med Britt och Nils, fika nere hos grannarna och lite mer ogräsrensning. Sen åkte jag och barnen in till Vårgårda och köpte hönsmat och mer ståltråd till fårhagen, och så köpte vi med oss pizza och pizzasallad också. Gott!

Efter maten tog vi med oss ståltråden ner till fårhagen för att fixa det sista så fåren kunde få gå på hela hagen. Loke har verkligen kommit in i cyklingen och cyklade till hagen.

Den sista ståltråden drogs, en bräda skruvades fast och så spändes det hela upp ordentligt. Skönt att hagen nu är klar! Fårmys hann vi med också.

Och så tog vi bort näten så lilla flocken kunde gå ut i hela hagen på en dryg hektar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.