Två dagars

Hoppsan! Här får jag ju inleda med gårdagens stora händelser. Murbygget startade när Nora somnat för förmiddagen!

Får väl lägga in en bild från verkstans håll också, även om det inte är lika tjusigt såklart! Nu ser man ju inte längre mitt vackra stall! Men en härlig känsla av att ha ett tillstängt utrymme ändå.

Vi tog en paus över lunchtid när Nora var vaken. Lekte lite inne och åt lunch. Efter lunch skickade vi ner Loke för att leka med Nils och Marsha och Nora somnade för eftermiddagsluren så vi kunde jobba ganska effektivt både jag och Axel. Så nu är det fördigmurat!

Dock inte klart nånstans, men en stor milstolpe på vägen. Vi firade med fika med Nils och Marsha och klurade på resten av dagen. Loke var jättetrött och därmed väldigt vissen/mammig/missnöjd så vi stoppade ner honom och Nora i cykelvagnen. Axel cyklade en sväng och jag red. Vi hade inte tur med vädret vill jag lova. Regn, hagel och åska! Jag var på ridbanan och tänkte många gånger att jag skulle gå in, men nu satt jag ju äntligen i sadeln igen!! Jaja, det blev ju inget höjdarpass men vi rörde lite på oss i alla fall.

Sen blev det middag och Loke som sovit några minuter i cykelkärran var lite piggare. Så efter maten gick vi ut. Loke cyklade och Axel hade Nora så jag gav Assim lite omvårdnad och tänkte tömköra på banan. Men då skulle ju Loke rida såklart! Även Nora fick provsitta och sen gick vi en liten kort promenad i skogen mellan regnskurarna.

Och när vi kom tillbaka fick Axel ”övningsköra” på banan med Assim. Får se när vi får tillfälle att köra med vagnen. Loke blir ”hysterisk” om det kommer på tal att någon annan än jag ska köra, så får se hur vi kommer förbi det.

Så lite kort om den här dagen då! Lite småpyssel i verkstan i förmiddags, lite städning av hus och en hästpromenad efter lunch! Jag satt på Kaprifol och Axel hade resten av cirkusen.

Vi gick ner på grusvägarna och Axel gick ”genvägen” med Loke så red jag rundan förbi badplatsen plus en extra avstickare med Kaprifol. Så fick vi röra lite extra på oss, men ändå tillsammans med de andra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.