Sommartider

Nästan sommar igen! Lite mulet på förmiddagen, men varmt ändå, och eftermiddagen blev himla fin.

Loke lämnades på förskolan och nån timme senare gick jag ut på en insomningsrunda med Nora och hade Kaprifol på släp. Tänkte det kunde bli en bra uppvärmning för hästen och tömköra därefter. Nora var dock väldigt seg på att somna idag så blev nästan 3km promenad. Men sen sov hon och hästen var ju extra varm i kläderna.

Passet gick bra! Efteråt drog jag ut två bommar som jag fått från klubben (astunga och rätt långa) till min ”terrängbana” i vinterhagen. Ett nytt hinder blev det och så fräschade jag till ett annat, blir till att hoppa nån dag!

På eftermiddagen lekte vi ute i det fina vädret. Nora sov till tre så innan dess var det bara jag och Loke, men sen lekte vi alla tre. Och är det (nästan) sommar så är det ju.

En av aktiviteterna gick ut på att bygga ihop två lektält som vi fått av de före detta grannarna. Det ena var inte så mycket att ha (det höll inte ihop riktigt) men det andra var bättre. En mittensektion saknades dock som skulle binda ihop de två tälten, men det funkade ju ändå. Det är väl roligt en stund i alla fall!

Så roligt att de leker mer och mer med varandra, även om Loke gärna är lite oförsiktig med henne. Inte så konstigt såklart, och hon växer snart ikapp honom lite!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.