Gullspång part 2

Dagen började med frukost vid sjutiden och därefter traskade jag och barnen bort till lekplatsen medan mormor jobbade ett par timmar. Nora höll på att somna men ångrade sig sen och ville såklart vara med och leka. Gunga framför allt.

När Nora tröttnade var det lagom att gå hem och hämta en barnvagn till och så gick vi och mötte upp mormor utanför skolan när hon slutade. Nora hade fortfarande inte somnat för sin fm-lur så vi gick en promenad runt byn. Loke ville se fallet igen så det gick vi förbi också. Lika vackert idag, men från en annan vinkel.

När vi var tillbaka grävde vi upp några stenar i mormors gräsmatta och sen var det dags för lunch, pannkakor och plättar gjorde vi! Riktigt festliga dagar detta, haha.

Efter lunchen hoppade vi in i bilen och körde till Sjötorp och kikade på kanalen, slussarna och alla båtar. Loke knatade på runt alla bryggor och Nora somnade i vagnen vi hade med oss. Riktigt sommarväder, så en glass fick det ju bli också!

När Nora vaknade hade vi precis börjat fundera på hemfärd, så det blev ju lagom tajming. Utelek med vatten och baljor och båtar, vad mer kan barn begära!

Och så grill på detta! Fläskytterfilé, potatissallad och lite grönsaker. Mums!

När maten var uppäten hann barnen leka sig helt slut innan de fick pyjamas och så stoppade jag in dem i bilen klockan sju. Nora somnade innan Sjötorp och Loke ungefär där jag körde på 26:an vid Hasslerör. Han vaknade dock en timme senare och var inte alls glad, och hostade och var plötsligt lite hes. Så fick stanna och krama honom lite innan vi körde vidare. Får hoppas det var nåt tillfälligt så han mår bra i morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.