Sista lördagen i maj

Förmiddagen gick åt till att klippa gräs och köra lite med röjsågen. Jag är (kanske lite löjligt) stolt över att jag lyckades byta från klinga till tråd HELT SJÄLV på röjsågen och jag fick även igång den HELT SJÄLV så jag kunde trimma lite runt stallet. Lite vuxenpoäng ändå va?

Lunch intogs och efter lunch drog vi fram båten ut sin gömma och tvättade den. Vi tänkte vi skulle åka en sväng med den men det började blåsa lite för mycket så vi sparar det till en annan dag. Det blev en sväng med ponnyvagnen i stället! Ingen dålig sväng heller utan självaste ”Backvägen” på 7km inklusive backar och hela köret. Han har jobbat upp en imponerade kondition måste jag säga. Han kan trava hur långt som helst med sina små korta ben känns det som!

När vi var nästan hemma, lite innan de där gamla husen, fick vi plötsligt syn på en älg en bit in i skogen! Det såg väldigt overkligt ut på nåt vis, den bara stod där helt blickstilla riktigt länge. En bortstött fjolårskalv kanske?

Kaprifol fick vila idag, min goa medryttare red både torsdag och fredag medan jag var i Gullspång så hon har gått hela veckan.

Så när Assim var utsläppt stoppade vi in bakpotatisarna i ugnen och tände grillen för kvällens middag.

Och lite senare avslutade vi dagen med lite lördagsgodis och tv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.