Lek och bus

I förmiddags efter frukost och utsläpp av höns gick jag och barnen bort till Thor och Walter för lek. Även Elsa joinade så det blev full fart ute i trädgården med sandlådelek, studsmatta, bollar och lite cykling. Skoj skoj! Elin hade med sig en äppelpaj också, nom nom till fikat!

Kvart i tolv släpade vi hem och in våra barn för lunch. Nora som fortfarande klurar på nya rutiner tog sin första (och enda skulle det visa sig) sovstund i vagnen på vägen hem. Hon sov igenom lunchen så det blev en timmes nap i alla fall. När båda barnen var mätta och belåtna gick vi ut för nästa lek; löshoppning! Idag tänkte jag hästarna skulle få hoppa över nåt skojigt, det fick bli Lokes traktor med släp! Loke sa bestämt att Kaprifol skulle klara det, men var lite mer tveksam över Assims förmåga. Men båda hoppade utan större tvekan!

Klurade på om de skulle få hoppa över Nora också, men hon vägrade sitta stilla såklart.

Kaprifol fick hoppa några gånger utan den svarta kanonkulan och gled över metern ett par gånger utan större bekymmer! Assim råkade hänga på en gång och satsade stort men fick med sig bakbommen, hehe. Inga bilder här dock, lite fullt upp att ha koll på två barn och två hästar för att fota på de lite mer seriösa sprången!

Efter detta gick vi och tittade på hönsen och sen gick vi till fåren. Lite blåsigt! Tur hon höll i tårna så de inte flög iväg…

På väg hem från fåren tänkte jag att nu kanske Nora somnar för omgång nr två? Men nä, det var Loke som somna i stället, haha. Jag frågade då Nora vad hon ville passa på att göra när storebror sov och hon klättrade lite på John Deeren (tur att Loke inte kan läsa än) och tuggade på en duplo-ko. Nora är nästan besatt av denna kossa och ska ha den så fort duplot är framme. Men Storebror är envis och vill inte gärna dela med sig av just den. Den åker ju på vagnen efter traktorn eller äter höbalen som traktorn kört fram.. Ah ni förstår.

Ja sen då? Jag hann hacka lite grönsaker till kvällens middag (tacos) innan Loke vaknade på sitt sämsta humör. Tog nog en timme innan vi var på rätt bana igen, och då var det dags att äta. Efter maten gick vi ut och nattade hönsen och fåren (kanske somnar Nora nu?)

Svar:

Och sen var vi ute lite i grannens trädgård (med grannen) innan vi gick in och nattade barnen. Nora somnade faktiskt rätt snällt i sängen, annars har Axel fått gå en promenad med henne samtidigt som jag lagt Loke den senaste tiden. Spännande med barn alltså!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.