En innedag

Inte för att det är farligt att vara ute när det regnar, men nog är det roligare att vara ute när det är uppehåll. Och efter alla dessa varma och soliga utedagar kändes det inte så dumt att vara inne heller. Men vid tio krigade vi oss ut för då hade Axel ett möte och Nora verkade vilja sova.

Vi gick då bort till församlingshemmet och lekte lite. Nora somnade faktiskt på vägen dit och har varit tillbaka i gamla gängorna idag så det finns hopp om framtiden!

Men trots regnkläder och keps var det ju inte jättekul att leka ute så vi gick snart hemåt igen. Men då var ändå uppdraget slutfört; Axel hade fått en timmes tystnad för sitt möte och Nora sov en timme. Jag råkade väcka henne när vi var hemma igen, annars hade hon nog sovit ett tag till.

Vi lekte en del uppe idag så Axel fick nog ändå lite jobb-ro. Pannkakslunch blev det också och så gick vi ut en gång till framåt två-halv tre. Nora somnade i vagnen och det gjorde Loke också innan jag hann hindra honom. Så då fick han sova helt enkelt. Jag hann mocka lösdriften, longera ponnyn i spöregn och så hjälpte Axel mig att lyfta in vagnen i huset så blev det nån halvtimme soffvila också innan barnen vaknade.

Efter middagen klarnade vädret upp så vi gick ut en tredje gång, nu hela familjen. Hönsen fick gå in och vi gick förbi fåren och ner till sjön.

Axel har upptäckt en av de negativa aspekterna med att jobba hemma: han blir väldigt stillasittande. Så han blev glad att får några steg registrerade på telefonen! Det problemet har ju inte jag riktigt, 15261 steg landade jag på idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.