Åtta månader

Då har Nora blivit hela åtta månader gammal! Tiden går alldeles för fort!!

Vi inledde den här söndagen med en förmiddagspromenad med Loke på Assim och Nora på ryggen. Mormor gick med och står för bilden!

När vi var tillbaka lekte vi ute och strax före tolv blev det lunch på det sista som fanns kvar i kylskåpet. Mormor åkte hemåt därefter och vi andra packade in oss i bilen för en spontan tripp till Alingsås. Vi besökte Nolhaga Park där det finns lite djur och en lekplats.

Minigrisar, shettisar, får, getter och ankor såg vi! Nånstans ska det finnas kaniner också men dem missade vi tror jag. Och så lekte vi på lekplatsen en stund.

Det var riktigt sommarväder så när vi var nöjda åkte vi in till centrum och tog oss en mjukglass. Nora tyckte det var smaskens! Var ju ändå hennes månadsdag!

Efter glassen åkte vi till Vimpeln och köpte häftklamrar och lite underkläder och sen gick vi in på Ica för att fylla på kylskåpet där hemma. Nora satt fint i kundvagnen flera minuter innan hon började klättra.

Vi lyckades handla det som stod på listan och sen susande vi hem igen. Tände grillen och hade riktigt grillkalas med Nils och Marsha. Massa gott grillade vi!

Bra avslutning på den här helgen! Nu väntar en fullspäckad vecka med tandkoll och vaccination för Assim, besiktning av hästsläpet, ankomst av en ”sommarhäst” och så Midsommar på det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.