Dressyrträning!

Idag var det äntligen dags för dressyrträning igen! Det var en nyttig träning och vi fick bland annat jobba med övergångar mellan trav och galopp, åt båda hållen. Det är helt klart en av mina svagheter, framförallt galopp-trav, det har jag aldrig lyckats speciellt bra med på nån häst tror jag. Typiskt en sån grej som jag underviker att träna för det är svårt och blir aldrig bra, hehe. Men jag fick bra verktyg att jobba med idag.

I traven blev det ett gäng öppnor i vanlig ordning, lite spöken i ena hörnet ställde till det lite för oss men vi lyckades rida igenom det också. Hon var lite tjorvig i vänster varv inledningsvis i vanlig ordning idag, men var verkligen hur fin som helst mot slutet sen och blev då nästan finare att rida under varvet.

Och barnen har hittat på massa bus i vanlig ordning men nu faller ögonen ihop av trötthet så det får räcka så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.