Avslutning

När Loke var lämnad på förskolan fick Nora grötfrukost och sen gick vi ut för att se om vi kunde provköra den nya vagnen lite. Assim togs in och fixades för en kort liten runda till vändplanen. Jag ledde honom lite först för att se om han brydde sig nåt om det nya skramlet, men det gjorde han såklart inte. Kolla vilket ekipage!

Jag och Nora åkte en kortis och det gick så bra så! Helt klart en bekvämare vagn än rockarden! Lite behöver modifieras dock för att det ska bli riktigt bra, men det löser vi väl under semestern som närmar sig!

Vi hann med lite utelek också innan vi skulle till förskolan igen. Hon är sååå nära att gå nu (fortfarande) och tog typ ett steg mot mig! Man kan se att hon helt klart funderar på det hela, och när hon går lång soffan håller hon liksom inte i sig längre utan hon lutar sig lite bara.

Loke gick sin sista dag på förskolan idag, för den här ”terminen”. Efter sommaren blir han uppflyttad till den andra avdelningen så det var även avslutningsdag för den lilla avdelningen. Loke fick en ballong och de hade tagit jättefina kort på honom och bästisen Elsa, kolla bara vad fina de är.

Kommer helt klart ”sakna” personalen på lilla avdelningen, de har varit fantastiska! Men det blir säkert lite bra på stora avdelningen!

På eftermiddagen gick jag och Tilda ner till sjön med alla barnen. Nils och Marsha hängde på en stund och även Axel kom ner för ett kort dopp. Det var varmt i vattnet! Nora sov första halvan av badet så jag var i och badade ordentligt med Loke. Simmade med honom på ryggen och plaskade.

Vi hade med krokodilen ner också vilket var skoj! Han satt bättre än jag trodde på den, men man släpper honom inte ur sikte såklart, hehe.

Och Nora var i och plaskade lite också som ni ser.

Tänk va fint att sjön ligger så nära ändå! Kanske blir en sväng dit i morgon igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.