Slapp dag

Ja idag har vi inte gjort många knop. Det har varit rätt regnigt också så det har blivit mest inomhus. Jag tror ändå att vi lyckats leka ganska lugnt så vi inte stört Axel alltför mycket på sin sista jobbdag på över ett år. Nu väntar två månader gemensam semester och sen är det min tur att börja jobba, och Axels tur att vara hemmapappa! Jag håller på att vänja mig vid tanken på att börja jobba igen, två månader är ju ändå ganska många dagar och timmar.

Dagens enda tagna bild är den ovan! Hästarna har fått komma ut i skogshagen idag på lite mer gräs. De är rätt lugna men har såklart inte landat i flocken ännu, det tar ju gärna lite tid. Men det är trevliga hästar så de blir bra!

Axel loggade ut från jobbet vid strax före fem och då blev det middag, lite lek och fredagsmys! För nu är det semester! Vi inleder morgondagen med putsning i vinterhagen och en tur till tippen med massa skrääääp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.