Regnet faller ner

Efter frukost hoppade Loke och Axel in i traktorn och körde hem till Håkan för att hämta hem vår balvagn. Medan de var borta tömkörde jag Assim på banan, och Nora sov gott i vagnen. Jag hann gå på äggjakt också och hittade Brons senaste äggömma ganska snabbt; vid stenmuren i hästarnas vinterhage. Jag lämnade ett ägg så fortsätter hon förhoppningsvis att lägga äggen där i stället för att hitta en ny gömma.

Sen dröjde det inte många minuter innan traktorekipaget rullade in på gården.

Balvagnen har bott på en gammal åker i skogen de senaste åren så den behöver lite kärlek.

Men med ett nytt golv och nya väggar så ska den nog bli ett fint vrålåk till våra får sen, för det är det som är tanken! Från och med nästa år kommer nämligen inte våra får få plats i hästsläpet längre och det är ju lite knöligt att behöva köra flocken i två omgångar när vi ska flytta dem mellan hagarna.

När vagnen var parkerad var det dags för lunch. Sen har vi inte gjort så mycket mer idag egentligen. Kaprifol fick ett lyckat dressyrpass på banan, vi har lekt inne en del eftersom det regnat rätt mycket stundtals, ätit mat och Axel grejade lite i verkstan när barnen somnat.

Även morgonen kommer bli lugn, men på måndag, då drar vi ut på äventyr!!

2 tankar på “Regnet faller ner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.